Huidverbetering &
Permanente Make-upBindweefselmassage

Revolutionaire huidverbetering d.m.v. Endermologie.

De nieuwste aanwinst in mijn beautysalon is een LPG Cellu M6 apparaat, een prachtig apparaat om uw huid blijvend te verbeteren! Deze bindweefselmassage wordt ook wel Endermologie genoemd.

Bindweefselmassage

Hoe werkt het

Het apparaat zuigt vacuüm en heeft een behandelkop met roterende rollers die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Omdat deze rollers apart ingesteld kunnen worden is het mogelijk om op verschillende manieren de huid “op te pakken” en daarbij elke weefselblokkade op te heffen.

Het LPG-apparaat lift, rolt en masseert de opgepakte huid en onderhuid zodanig dat vetophopingen losser raken en verminderen. Weefselblokkades worden opgeheven en door de bindweefsel- of lipomassage krijgt de huid en het onderliggende bindweefsel een goede lymfecirculatie en een intensievere doorbloeding. Hierdoor wordt elastine en collageen aangemaakt en worden de fibroblasten verstevigd. Dit alles zorgt voor een stevige, gladde en gezonde huid.

Cosmetische behandeling met LPG

LPG is zeer geschikt voor lymfoedeem, lipoedeem, doorbloedingsstoornissen, pijn aan spieren en gewrichten. Een behandeling met LPG voelt hetzelfde aan als een diepe massage. De kracht van behandelen kan individueel worden aangepast en wordt naar verloop opgevoerd.

Er wordt extra aandacht besteed aan de probleemzones, maar ook andere gebieden worden behandeld. Dit is om de algehele eliminatie en circulatie te stimuleren. De huid kan een lichte reactie geven door tijdelijk iets roder of gevoeliger te zijn, of lichte blauwe plekjes hebben. Deze verdwijnen uiteraard na enige tijd.

Tijdens de behandeling draagt u speciaal voor endermologie ontworpen bodywear, bestaande uit een nylon pakje dat uw lichaam bedekt. Dit zorgt ervoor dat de behandelkop beter over uw lichaam kan glijden en dat optimale hygiëne verzekerd is. Tevens is hierdoor uw huid beschermd. Voor aanvang van de behandelingen wordt u opgemeten en worden foto’s gemaakt, zodat na verloop van tijd de veranderingen duidelijk zichtbaar zijn.

Resultaat LPG Endermologie: vet- en vochtophopingen nemen af en de bindweefselstructuur verbetert. Een stevige, gladde en gezonde huid zal zichtbaar worden. Uw lichaam zal er gestroomlijnder uitzien. Afhankelijk van levensstijl en lichamelijke veranderingen, zoals hormonale schommelingen, kunnen de resultaten enkele maanden tot enkele jaren aanhouden.

Behandeladvies en frequentie wordt via een intake in overleg met u bepaald.

Prijzen

Bindweefselmassage / endermologie
Lichaamspakket 1 sessies 40 minuten €60,-
Lichaamspakket 10 sessies 40 minuten €550,-