Huidverbetering &
Permanente Make-up

Microneedling

Geen botox of fillers, maar wel een gladde huid?

Met microneedling bereik je hetzelfde resultaat, echter je laat je huid het werk doen: alles wordt dus via een natuurlijk proces geactiveerd.

Microneedling

Bij microneedling wordt middels de dermica-pen gebruik gemaakt van 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule kleine kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen helende factoren vrij en wordt actief groei gestimuleerd. Samen zorgt dit voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, strakker en steviger wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. De naaldjes kunnen per huidtype ingesteld worden, waardoor zelfs de meest gevoelige huid behandeld kan worden.

Bij Beauty & Balance wordt er met professionele apparatuur gewerkt: veilig, hygiënisch en effectief. Microneedling is een oplossing voor algehele huidverbetering, fijne lijntjes/rimpels, acné littekens en andere littekens, pigmentstoornissen, grove huidstructuur, striae/striemen.

Prijzen

Behandeling Prijs
Per behandeling van 1 zone €95,-
Per behandeling van 2 zones (€30,- korting) €160,-