Huidverbetering &
Permanente Make-upVetverwijdering


Een revolutionaire en veilige manier van vetverwijdering: Cryolipolyse.


Het vet blijft weg!

Cryolipolyse

Cryolipolyse, ook wel coolsculpting genoemd, is een nieuwe methode om plaatselijk vet te verwijderen d.m.v. koude/kou. Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld, hiermee wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken.

Het vet blijft weg!

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan neemt het volume in de vetcellen weer toe. De cryolipolyse behandeling daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn niet meer groeien.

Geschikt voor nagenoeg iedereen, zelfs voor fanatieke sporters die vet op de probleemzones niet weg krijgen. Te behandelen zones zijn:

Veilige behandeling

De cryolipolyse wordt als een veilige behandeling met verbluffende resultaten gezien en heeft goedkeuring van de Amerikaanse Food en Drug Association. Omliggend huidweefsel wordt niet beïnvloed door de koude. Het is geen operatieve ingreep. Er worden geen naalden gebruikt en u hoeft geen apart dieet te volgen. Het is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd. En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is er behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 tot 6 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 6 tot 8 weken. Afhankelijk van onder andere uw levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Prijzen

Cryolipolyse
1 behandeling en 1 behandelgebied €110,-
1 behandeling en 2 behandelgebieden €210,-
3 behandelingen voor 1 behandelgebied €300,-
3 behandelingen voor 2 behandelgebieden €610,-